Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Κατά πόσο Έλληνας είναι ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου.;

Έχετε σκεφτεί αν ο Γεώργιος Παπανδρέου του Ανδρέα είναι Έλληνας; Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ο άνθρωπος που μας κυβερνά μπορεί και να μην είναι γνήσιος Έλληνας; Και που στηρίζονται όλα αυτά; Στο εξής : Ο παππούς του Γεώργιος παντρεύτηκε μια Ρουμάνα και έκανε τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου που μας κυβέρνησε και αυτός. Ο Ανδρέας Παπανδρέου με την σειρά του αφού ήταν γιος Έλληνα και Ρουμάνας και κατά το ήμισυ Έλληνας(50%) , παντρεύτηκε μια Αμερικανοεβραία και έκανε τον Γιώργο, τον σημερινό πρωθυπουργό της χώρας ο οποίος είναι κατά 25% Έλληνας, δηλαδή κατά το 1/4. Άρα σύμφωνα με αυτήν την ορθή ανάλυση ανακαλύπτουμε ότι ο άνθρωπος που κρατά τις τύχες της Ελλάδας και χιλιάδων ανθρώπων στα χέρια του δεν είναι 100% Έλληνας. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του και ας φωτίσει τον Jefri... 

Λ.Π.

2 σχόλια:

  1. Άν πιστεύεις οτι το κατα πόσο κάποιος είναι Έλληνας σχετίζεται με ποσοστά και προσθαφαιρέσεις τότε ή είσαι περίπου 10 ετών ή μπροστά σου ο Καρατζαφέρης είναι κομμουνιστής. Μιλάς και για ορθή ανάλυση.. Ο Θεός να βάλει το χέρι του για περιπτώσεις σαν τη δική σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Clandestino μάλλον δεν έχεις καταλάβει το σκεπτικό αυτού του blog. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα κάνουν πολιτικές αναλύσεις και θα ασχοληθούν σοβαρά με τέτοια είδους πράγματα. Ως screwblog αυτό που κάνουμε είναι να δίνουμε μια πιο χιουμοριστική διάθεση στα πράγματα.Το αν το καταφέρνουμε ή όχι θα το δείξει ο καιρός.Στην ζωή σου δεν ξέρω αν έχεις χιούμορ.Αν δεν είχες ποτέ καλό θα είναι να αποκτήσεις γιατί δίνει νόημα..Ευχαριστούμε..SCREW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή