Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μικρό Λάθος Μεγάλη Παρεξήγηση

Περιβόητη η φράση λεφτά υπάρχουν. Και πολλοί κατακρίνουν τον Παπανδρέου γι’ αυτήν.
Κακώς.Πολύ κακώς. Αλήθεια μας έλεγε...


Όπως ξέρουμε ο Παπανδρέου δεν τα πάει πολύ καλά με την Ελληνική γλώσσα όσο τα πάει με τα αγγλικά. Δείτε τι λάθος έκανε και την έπαθε με αυτά που είπε...



Δοκιμάστε το και οι ίδιοι αν θέλετε δεν είναι ψεύτικο. 
Πάτε εδώ και γράψτε ’’υπαρχουν χρηματα’’ έτσι όπως το βλέπετε χωρίς τόνους.

say-many-this                                                                                                                     Πηγή
Διάβασε Ολόκληρο...

Με Την Σκέψη Οδηγώ



Θα οδηγούμε αμάξι με την σκέψη μας?
Με το πείραμα που έγινε στο Πανεπιστήμιο Freie Universität Berlin δεν απέχουμε και τόσο πολύ...
 
Στα εργαστήρια λοιπόν του Freie Universität Berlin οι επιστήμονες πληροφορικής χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας αισθητήρες (EEG), κατάφεραν να μετρήσουν τα εγκεφαλικά κύματα.
Αρχικά, με την βοήθεια ενός εικονικού κύβου,τον οποίο προσπαθούσε κάποιος να τον μετακινήσει με το νου, και των EEG αισθητήρων οι επιστήμονες κατάφεραν να απομονώσουν μέσω του εγκεφαλογραφήματος τις εντολές ’’δεξιά, αριστερά, εμπρός, πίσω’’. Έπειτα συνέδεσαν έναν υπολογιστή με το τιμόνι, το γκάζι και το φρένο ενός αμαξιού και επίσης ’’συνέδεσαν’’ το μυαλό ενός ανθρώπου με τον υπολογιστή χάρις τη βοήθεια των EEG αισθητήρων. Έτσι ο χρήστης ’’έστελνε’’ σκέψεις στον υπολογιστή και αυτός με τη σειρά του τις μετέτρεπε σε εντολές προς το αυτοκίνητο.
 
’’Στα πειράματά μας, ένας οδηγός εξοπλισμένος με EEG αισθητήρες μπορούσε να οδηγήσει το όχημα χωρίς κανένα πρόβλημα--υπήρχε μόνο μια στιγμιαία καθυστέρηση ανάμεσα στις προβλεπόμενες εντολές και στην ανταπόκριση του οχήματος’’ απάντησε ο Καθηγητής Raúl Rojas, επικεφαλής του πειράματος.

Say-many-this


Διάβασε Ολόκληρο...