Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Bye Bye 2010-Τα σημαντικότερα γεγονότα.

Το 2010 για πολλούς ήταν μια δύσκολη χρονιά. Η οικονομία κυριάρχησε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση της χρονιάς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε βγει αλώβητοι από αυτό το γεγονός και ότι προσπαθούμε για το καλύτερο. Η χώρα χρεοκόπησε και στηριζόμαστε για ακόμα μία φορά στα δάνεια. Δάνεια για να φάμε, για να ψωνίσουμε. Το 2010 επίσης ο Παναθηναϊκός έκανε το νταμπλ στο ποδόσφαιρο. Πήρε το πρωτάθλημα και το κύπελλο δηλαδή. Στο κύπελλο επικράτησε του Άρη και είχαμε την μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών στην Ελλάδα. Κοντά στους 30 χιλιάδες ταξίδεψαν ως την Αθήνα για να δουν τον μεγάλο τελικό. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απλώς πήγαν στο γήπεδο με τον ηλεκτρικό και πήραν το κύπελλο. Ξενερωμένοι οι οπαδοί του Άρη γύρισαν σπίτι μετά το μακρινό ταξίδι. To 2010 είχαμε τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές οπού η Αθήνα έστειλε στο σπίτι του τον Κακλαμάνη και ψήφισε Καμίνη και η Θεσσαλονίκη ψήφισε για δήμαρχο Μπουτάρη γιατί έτσι γουστάρει. Αλλαγές στο πολιτικό τομέα δεν είχαμε καθώς ο Γιώργος Α. Παπανδρέου αυτό το τρελό αγόρι που είναι Έλληνας κατά το 25% προσπαθεί να κάνει τα πράγματα κάπως καλύτερα, γιατί λεφτά υπάρχουν αλλά που πήγαν τα λεφτά. Σκάνδαλα το 2010 δεν είχαμε και πολλά γιατί δεν υπάρχουν και λεφτά να κλέψουμε. Όλα έφυγαν. Στην μακρινή Χιλή έχουμε τον εγκλωβισμό ανθρακωρύχων.Ήταν 33,  όσοι τα χρόνια του Χριστού. Άγνωστο εάν πιστεύουν σε αυτόν, αλλά σίγουρα είχαν κάποια θεϊκή βοήθεια.Στις 13 Οκτωβρίου ο πρώτος από τους 33 εγκλωβισμένους ανθρακωρύχους είδε το φως της ημέρας και πάλι. Στις 5 Μαίου ήταν η ημέρα αντίδρασης για τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα. Έμεινε όμως στην ιστορία ως ημέρα τραγωδίας.Η Ελλάδα πάγωσε ακούγοντας για το θάνατο των 3 εργαζομένων και δάκρυσε όταν πληροφορήθηκε ότι η μία εξ αυτών ήταν έγκυος.
Η Παναγία Σουμελά λειτούργησε μετά από 87 χρόνια: Στην ιστορία και στις καρδιές των Ποντίων (αλλά και όλων των Ελλήνων) γράφτηκε ανεξίτηλα η 15η Αυγούστου 2010 όπου τελέστηκε η ιστορική λειτουργία στην Παναγία Σουμελά για πρώτη φορά μετά το 1923.Και τέλος έχουμε την απαγόρευση του καπνίσματος.Η απαγόρευση του καπνίσματος που έγινε... καπνός: Πρόκειται για τον νόμο που τέθηκε σε εφαρμογή δύο φορές αλλά εξακολουθεί να μην εφαρμόζεται. Το 2010 φεύγει. Το 2011 έρχεται. Ας ελπίσουμε να είναι καλύτερο για όλους μας και να κάνουμε όλοι μια νέα αρχή, ομαδικά γιατί μόνο έτσι μπορούμε να δείξουμε ποιοι είμαστε. Καλή Χρονιά και καλά μυαλά.!!
Διάβασε Ολόκληρο...

NBA top 5 Μαγικά καλάθια.!!

Οι «βόμβες» στα παρκέ του ΝΒΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα συνεχίζονται, καθώς μετά τον Ταϊρίκ Έβανς και ο Ντερόν Ουίλιαμς αποφάσισε να σκοράρει από το... σπίτι του. 

Στην προχθεσινή αναμέτρηση των Κινγκς με τους Γκρίζλις, ο Ταϊρίκ Έβανς είχε χαρίσει τη νίκη στους «Βασιλιάδες» ευστοχώντας από το κέντρο του γηπέδου.

Ο 26χρονος πλέι-μέικερ των Γιούτα Τζαζ αποφάσισε να...  μιμηθεί τον 21χρονο γκαρντ της ομάδας του Σακραμέντο, αφού βλέποντας το χρονόμετρο να μηδενίζεται στην πρώτη περίοδο του εκτός έδρας αγώνα τους Μπλέιζερς, πέταξε την μπάλα λίγο πίσω από το κέντρο του γηπέδου κι αυτή κατέληξε μέσω ταμπλό στο διχτάκι!!

Δείτε το... κατόρθωμα του Ουίλιαμς στο Νο.1 του σημερινού Top-5, αλλά και το αντίστοιχο... επίτευγμα του Έβανς. 




NBA top 5 plays
http://www.youtube.com/watch?v=hjnix5f0Les
Tyreke Evans 
Διάβασε Ολόκληρο...