Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Blog για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΚΑΡΤ, FORMULA 1 ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ GP3. 




Άλλους τους ενδιαφέρει πολύ και άλλους λίγο. Ένα όμως είναι σίγουρο.Αποτελεί από τα πιο εντυπωσιακά "αθλήματα" παγκοσμίως.Λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα μπορούν να ενημερώνονται από το νέο blog sinodigos.Ένα blog που αφορά νέα και δρώμενα μέσα από τον χώρο του μηχανοκίνητου για αυτό και ο τίτλος motorsport news.Καλή περιήγηση.
http://sinodigos.blogspot.com/

Διάβασε Ολόκληρο...

Πρεμιέρα για την Τελετή σήμερα

"Η Τελετή" είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ που ασχολείται με την παρουσία του Διαβόλου, ακόμα και στο Βατικανό, σε ένα από τα πιο ιερά μέρη στον κόσμο.  

Ο Anthony Hopkins πρωταγωνιστεί στην ταινία του Mikael Hafstrom, "Η Τελετή".Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία αφηγείται την ιστορία του φοιτητή Michael Kovak (Colin O'Donoghue), ο οποίος παρακολουθεί μία σχολή για τον εξορκισμό στο Βατικανό, παρά τις αμφιβολίες του σχετικά με την αμφιλεγόμενη αυτή πρακτική. Ενδεδυμένος με την πανοπλία του σκεπτικισμού του, ο Michael προκαλεί τους ανωτέρους του να ψάξουν να βρουν λύσεις στην ψυχιατρική, και όχι τους δαίμονες, στην προσπάθειά τους να γιατρέψουν αυτούς που φαίνεται να διακατέχονται από το Διάβολο.

Μόνο όταν πηγαίνει ως μαθητευόμενος στον εκκεντρικό Πάτερ Lucas (Anthony Hopkins), έναν πασίγνωστο ιερέα, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες εξορκισμούς - αρχίζουν οι αντιστάσεις του να κάμπτονται. Καθώς παρατηρεί μία προβληματική περίπτωση που φαίνεται να ξεπερνά ακόμη και τις δεξιότητες του Πάτερ Lucas, αρχίζει να συνειδητοποιεί το μέγεθος του φαινομένου που καλείται να ερευνήσει και το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει ή να ελέγξει ... και έρχεται αντιμέτωπος με ένα κακό. τόσο βίαιο και τρομακτικό, που τον αναγκάζει να αμφισβητήσει όλα όσα πιστεύει. Η πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας έχει οριστεί για σήμερα.
Διάβασε Ολόκληρο...

Οι 30 Seconds To Mars στην Ελλάδα

H Spicy με ιδιαίτερη τιμή και στην πιο κατάλληλη στιγμή παρουσιάζει στην Ελλάδα...
Το νέο stadium-rock γκρουπ του πλανήτη...
 

Την τριαδική οντότητα από τις Η.Π.Α., που συγκλονίζει τα στάδια και τα festival fields...
Με το βλέμμα μπροστά, με τους χιλιάδες fans, με την ξεχωριστή αισθητική και τη μαγική διαδραστική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει όλα τους τα live...
Με έναν frontman που καταβροχθίζει και καταβροχθίζεται, στην κόψη του ξυραφιού, στην κορυφή του πλήθους... εκεί που κανείς δεν τολμά να σταθεί... στο όριο…
Τώρα που συμβαίνει, οι Thirty Seconds To Mars θα είναι εδώ, κατευθείαν από το μέλλον, τον Ιούλιο, στην καρδιά της Αθήνας!

Thirty Seconds To Mars
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
Κέντρο Ιππασίας - Πάρκο Γουδή
Ολυμπιακά Ακίνητα
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
Διακεκριμένα στην κερκίδα 75 euro, Pitch A 60 euro, Αρένα Γενικής εισόδου 40 euro προπώληση και 55 euro στο ταμείο.
Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση με λεπτομέρειες για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων.
Διάβασε Ολόκληρο...

Νέος δίσκος για τους Red Hot Chili Peppers

O frontman των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, αποκάλυψε τον, προσωρινό τουλάχιστον, τίτλο του νέου album του συγκροτήματος.  

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την έκδοση του Stadium Arcadium και ο καινούργιος δίσκος των Peppers, ο 10ος στην ιστορία τους είναι σχεδόν έτοιμος. Ενδιαφέρον έχει βέβαια πως ονομάζουν οι ίδιοι το δίσκο, τουλάχιστον αυτή τ είναι η ανεπίσημη ονομασία του μέχρι να ανακοινωθεί επισήμως η κυκλοφορία. Και το όνομα αυτού, λοιπόν: Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head
   Ακούγεται στα όρια του γλωσσοδέτη και είναι αλλά ουδόλως τυχαίως. Όπως απεκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Anthony Kiedis «…έτσι ονομαζόταν το υπέροχο τραγούδι με το οποίο ένας φίλος μας έκανε περιοδεία και sold out σε όλους τους πλανήτες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που είχε με LSD. Μας άρεσε τόσο πολύ που του υποσχεθήκαμε ότι θα το χρησιμοποιούμε σαν τίτλο του δίσκου για όσο καιρό θα εργαζόμαστε πάνω στις ηχογραφήσεις…». Μάλιστα... .Σε ελαφρώς πιο γήινο επίπεδο ο Kiedis σημείωσε ότι οι νέες γνώσεις του Flea πάνω στη μουσική θεωρία έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τη μπάντα στη συγγραφή των νέων τραγουδιών. Με τον John Frusciante απόντα πια από τη μπάντα-αναχώρησε πριν από ένα χρόνο και αντικαταστάθηκε από τον Josh Klinghoffer- και με τον Flea να σπουδάζει μουσική μαθαίνοντας και πιάνο το συγκρότημα θα βοηθηθεί συνθετικά.Την περασμένη χρονιά, Flea και Klinghoffer επισκέφθηκαν την Αφρική με σκοπό την αναζήτηση και τον πειραματισμό πάνω σε νέους ρυθμούς. Το νέο album των Red Hot Chilli Peppers έχει ξανά στην θέση του παραγωγού τον Rick Rubin και λέγεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.
Διάβασε Ολόκληρο...

20 ριψοκίνδυνα μέρη.. ακατάλληλα για sex !

Μερικές φορές μας πιάνει μια τρέλα που θα μπορούσαμε να κάνουμε σεξ οπουδήποτε, χωρίς να μας νοιάζει τίποτα! Ναι baby, σε καταλαβαίνω αλλά προτού κατεβάσεις το παντελόνι..
..σκέψου και τις συνέπειες
Δεν πρέπει να το κάνετε ..

1. Σε καρέκλα με ρόδες.
2. Με τον οδηγό, ενώ το αυτοκίνητο κινείται.
3. Στο μπαλκόνι, ειδικά αν η κοτσομπόλα της γειτονιάς μένει απέναντι!
4. Σε παραλία με κοτρώνες , η άμμος δεν μας χαλάει!
5. Σε χωράφι με αγγούρια, κολοκύθια, καλαμπόκια και όλα τα συναφή!
6. Σε κανό.. σε λιγότερο από ένα λεπτό θα αναποδογυρίσετε!
7. Στις ράγες του τρένου .. αν θέλετε να ξαναγα..!
8. Στο εξομολογητήριο, είναι αδιανοήτο, προσβολή και ασέβεια!
9. Κοντά στο παράθυρο και λέτε μετά.. πηδήχτηκα από το παράθυρο.
10. Στο σχολείο.. οι ματάκηδες του σχολείου είναι πολλοί και αφού τελειώσετε θα σας περιμένει ένα γερό χειροκρότημα!
11. Στη δουλειά , πάνω στο γραφείο.. εκτός αν ο παρτενέρ, είναι το αφεντικό!
12. Σε μέρος που υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.. εκτός αν είσαι psonio.gr και σας αρέσει η δημοσιότητα!
13. Σε ποτάμι με κρύο νερό
14. Σε παγκάκι στο πάρκο.
15. Σε σκαλοπάτια, θα χτυπήσετε σίγουρα!
16. Στην βιβλιοθήκη, εκτός να μπορείτε να το βάλετε στο αθόρυβο!
17. Στη φυλακή, εκτός αν σας αρέσουν τα ομαδικά.
18. Σε δημόσιες τουαλέτες, κυκλοφορούν πολλά μικρόβια και όλες είναι μες στη βρωμιά!
19. Πάνω σε μηχανή.. σαν ιδέα είναι ωραία, αλλά περισσότερο για το τσίρκο medrano.
20. Σε κάδο σκουπιδιών.. ναι, μη σας φαίνεται περίεργο, το έχουμε ακούσει και αυτό!
Διάβασε Ολόκληρο...